Gnocchi met Paddenstoelen en Feta

Gnocchi met Paddenstoelen en Feta

Deze gnocchi met paddenstoelen en feta is echt heerlijk. Het gerecht is simpel, snel gemaakt en barst vol van smaak. Wij kregen van Kroon op het werk een foodiebox vol heerlijke ingredienten. Zo ook mooie paddenstoelen van funghifunghi. Deze hebben wij gebruikt voor dit recept, maar natuurlijk kun je ook andere paddenstoelen gebruiken.

Bereiding

Snipper het halve uitje fijn en pers de teentjes knoflook.

Verwarm de boter in een koekenpan. Zodra de boter goudbruin wordt, bak je de knoflook en ui in 2 minuutjes. Voeg de gnocchi toe en bak deze mee. Snijd ondertussen de paddenstoelen in reepjes. Wanneer de gnocchi mooi bruin wordt voeg je de paddenstoelen toe. Bak alles op een middelhoog vuurtje mee tot dat de paddenstoelen slinken. Kruid het gerecht dan met de rozemarijn, peterselie, peper en zout.

Bak alles nog eventjes 5 minuten mee en verdeel dan alles over 2 bordjes. Kruimel de feta hier als laatste overheen.

Eet smakelijk!

 

Gnocchi met Paddenstoelen en Feta

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: VegetarischPasta
Deel:

Laat gerust een reactie achter