Deze gnocchi met paddenstoelen en feta is echt heerlijk. Het gerecht is simpel, snel gemaakt en barst vol van smaak. De paddenstoelen hebben we lekker goudbruin gebakken en is samen met de kruiden en feta een fantastische combinatie. Ook de gnocchi bakken we lekker korkant in de pan. Dit zorgt voor een extra bite. De perfecte vegetarsiche maaltijd voor een doordeweekse avond.
Gek op gnocchi? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.
Bereiding van de Gnocchi met Paddenstoelen en Feta
Snipper het halve uitje fijn en pers de teentjes knoflook uit. Ook kun je alvast de paddenstoelen in reepjes snijden.
Verwarm daarna de boter in een koekenpan. Zodra de boter goudbruin wordt, bak je de knoflook en ui in 2 minuutjes.
Voeg dan de gnocchi toe en bak deze mee. Zodra de gnocchi mooi bruin en krokant worden, voeg je de paddenstoelen toe. Bak alles op een middelhoog vuurtje tot dat de paddenstoelen slinken.
De kruiden rozemarijn en peterselie kun je ondertussen fijn snijden. Deze voeg je daarna toe aan de pan met gnocchi en paddenstoelen. Breng het gerecht verder op smaak met wat peper en zout.
Bak alles nog eventjes 5 minuten mee en verdeel dan alles over 2 bordjes. Kruimel dan de feta over beide bordjes en eetsmakelijk!