Recept

Gourmet Recept Teriyaki Zalmstukjes

Gourmetten is altijd erg populair tijdens de feestdagen. Nu kun je natuurlijk gewoon de standaard stukjes vlees op tafel zetten maar het is ook erg leuk om hier mee te variëren. Zet bijvoorbeeld ook wat vis op tafel en dan helemaal deze lekkere teriyaki zalmstukjes. Heerlijke verse zalm met teriyaki saus en sesamzaadjes. Je kunt de stukjes zalm al van te voren snijden en marineren, waardoor je ze alleen nog maar in jouw gourmetpannetje gaar hoeft te bakken. Klinkt toch heerlijk!

Gourmetten met Teriyaki Zalmstukjes

Snijd de zalm in kleine stukjes. Plaats ze in een kom en schenk hier de teriyakisaus bij. Meng alles goed door elkaar en voeg als laatste de sesamzaadjes toe.

Nu hoef je alleen nog maar de stukjes zalm in jouw gourmetpannetje klaar te maken. Voeg eventueel eerst wat boter toe aan het pannetje voordat je de vis bakt.

Geniet van dit heerlijke gourmet recept!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Holiday treatsMakkelijk & SnelFeestdagenGourmetten
Deel:

Laat gerust een reactie achter