Recept

Green Power Smoothiebowl

Green Power Smoothie Bowl

Nu we een tijdje thuis zitten, zijn wij helemaal fan van uitgebreid ontbijten. Gek op smoothies waren we al, maar nu we meer de tijd hebben maken we regelmatig een heerlijke smoothiebowl. Bijvoorbeeld deze green power smoothiebowl. Waarom noemen wij deze zo? Omdat deze bowl goed gevuld is met groentes als avocado, spinazie en courgette. Groentes waar je veel energie uit haalt. Daarnaast zit er ook nog mango en banaan in, wat niet alleen lekker is maar ook nog erg gezond. Een echt power ontbijtje dus. Alles wat je nodig hebt om er weer vol tegen aan te gaan.

Bereiding van de Green Power Smoothiebowl

Het maken van een smoothiebowl is eigenlijk erg simpel. Zorg in ieder geval dat je een goede blender in de kast hebt, waarmee je bevroren groente en vruchten makkelijk kan pureren.

Het makkelijkste is als je een dag van te voren alvast een courgette, banaan en mango in stukjes snijd en deze in de vriezer legt. Deze ingrediënten zorgen namelijk voor een wat dikkere smoothie, waardoor toppings op smoothie blijven liggen.

Nu gaan we beginnen met deze overheerlijke, gezonde groene smoothiebowl. Plaats de bevroren mango, banaan en courgette samen met de amandelmelk in de blender. Pureer alles tot een gladde smoothie. Voeg daarna de babyspinazie, avocado, hennepzaad en kaneel toe en pureer alles nogmaals.

Pak twee kommetjes en schenk hier de smoothie in. Versier dan elk kommetje met de toppings. Wij kozen voor plakjes banaan, kokos, blauwe bessen, verse mango en chiazaad. Natuurlijk kun je wat weglaten of andere toppings gebruiken. Je kunt de smoothiebowl versieren naar jouw eigen smaak.

Nu kun je lekker gaan genieten van dit gezonde ontbijtje.

Enjoy!

Ga je liever voor een andere smoothiebowl? Kies dan voor deze avocado smoothiebowl of een lekkere variant met rood fruit.

Green Power Smoothie Bowl

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: OntbijtSmoothies

Laat gerust een reactie achter