Recept

Griekse patatjes

Griekse patatjes

Dit is een heerlijk gerecht voor het weekend. In het weekend genieten wij vaak van gerechten, die iets meer comfort food gerechten zijn. Denk aan nacho’s, risotto, pizza en loaded fries. Gerechten die iets ongezonder zijn dan normaal, maar waar je in het weekend altijd wel zin in hebt. Helemaal wanneer je lekker met vrienden of familie samen eet. Deze Griekse patatjes zijn belegd met feta en gekruid met dille, oregano, paprikapoeder en knoflookpoeder. Daarnaast zijn ze heerlijk om te dippen in de frisse tzatziki.

Bereiding van de Griekse patatjes

Heb je zin in een snelle maaltijd? Dan kun je bij de supermarkt gemakkelijk frietjes kopen en deze bereiden volgens de instructies op de verpakking.

Wil je zelf de patatjes maken? We hebben hiervoor dit recept voor airfryer patatjes gebruikt. Voor deze bereiding kun je de peterselie uit het recept weglaten en vervangen door gedroogde oregano. De gerookte paprikapoeder daarentegen is erg lekker.

Wanneer de patatjes gebakken zijn, brengen we de patatjes op smaak met wat grove zeezout. Verkruimel de feta en snijd de dille en oregano grof. Verdeel vervolgens de kruiden en de feta over de patatjes heen.

Serveer direct met zelfgemaakte Tzatziki!

Geniet van deze Griekse patatjes

Griekse patatjes
Griekse patatjes
Griekse patatjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVegetarische Gerechten

Laat gerust een reactie achter