Griekse Tzatziki

Griekse Tzatziki

Tijd voor een heerlijk recept voor de Griekse Tzatziki. Een heerlijke dip gemaakt van Griekse yoghurt, komkommer, dille en knoflook. Goed op smaak en lekker fris. Ideaal om op tafel te zetten bij een barbecue of om te smeren op een broodje of toastje.

Het maken van de Griekse Tzatziki

Om te beginnen met het maken van de Griekse tzatziki snijden wij de komkommer in kleine blokjes. Snijd dan een citroen door de helft en pers het sap eruit.

Vervolgens snijd je de knoflookteentjes zeer fijn en de dille grof.

Meng nu in een kom de Griekse yoghurt met de fijngesneden komkommer, het citroensap, de knoflook en de dille. Proef dan of de spread voldoende op smaak is gebracht. Is er meer smaak nodig? Voeg dan wat peper en zout toe.

Serveer de tzatziki met een lekker warm stokbroodje of stukjes pita om in te dippen.

Griekse Tzatziki

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BarbecueGezondVoor bij de borrelDips, Sauzen en Dressings
Deel:

Laat gerust een reactie achter