Recept

Griekse Vega Burgers

Griekse Vega Burgers

Ooit wel eens een vleesvervanger gegeten? Wij eigenlijk niet en tot op heden hadden wij er ook niet echt behoefte aan, totdat we de producten van The Blue Butcher mochten ontvangen. Heerlijke vegaburgers om uit te proberen. Natuurlijk willen wij dat graag, wij zijn altijd benieuwd naar nieuwe producten op de markt en zeker naar deze vegaburgers, aangezien wij nog niet eerder een vleesvervanger hebben gegeten. Wij gingen dus aan de slag en maakten deze heerlijke Griekse vega burgers. Een burger belegd met spinazie, tomatentapenade, rode ui en feta. Een mega lekkere combinatie al zeggen wij het zelf! En ook de vegaburgers waren heerlijk, je hebt geen idee dat je eigenlijk geen vlees eet, dus dat is helemaal perfect! Zeker wanneer je graag vaker vegetarisch wil eten, maar toch af en toe het stukje ‘vlees’ mist.

Bereiding van de Griekse Vega Burgers

Verhit een beetje boter in de pan en bak hier de vega burgers in. Acht minuutjes en vaak omkeren.

Snijd ondertussen de rode ui en de tomaat in plakjes. De Rode ui kun je bij de burger in de pan mee bakken. Zo worden ze lekker zacht en een beetje gekarameliseerd.

Snijd de broodjes open en smeer op het onderste broodje de tomatentapenade. Leg daarna hierop de spinazie en twee plakjes tomaat. Vervolgens kan hier de burger op worden gelegd en daarna kan de rode ui bovenop de burger worden geplaatst. Pak dan de feta en kruimel deze. Verdeel de feta over beide burgers en plaats het bovenste broodje op de burger.

Geniet van deze heerlijke vega burger!

Enjoy!

Liever toch echt een hamburger? Misschien is deze truffelburger met brie een heerlijk recept voor jou!

Griekse Vega Burgers
Griekse Vega Burgers
Griekse Vega Burgers

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVegetarische Gerechten

Laat gerust een reactie achter