Recept

Groene IJsthee met Bramen

Groene IJsthee met Bramen

Bramen ijsthee gemaakt van groene thee is een verfrissende en smaakvolle drank, die perfect is voor warme zomerdagen. Het is een heerlijke combinatie van de lichte, bloemige smaak van groene thee met de zoete en lichtzure smaak van verse bramen. Deze drank is niet alleen lekker, maar ook een gezonde dorstlesser. Of je nu ontspant in de achtertuin, een picknick hebt of gewoon dorst hebt na een wandeling, deze bramen ijsthee van groene thee is een geweldige keuze om te genieten van de smaken van de zomer.

In dit recept gebruiken wij de heerlijke limonade met blauwe bessen, lavendel, zwarte bes en appelsmaak van Soof. Mocht je deze limonade niet kunnen vinden, zou een andere blauwe bessen, zwarte bessen of bramen limonade erg lekker zijn.

Bereiding van Groene IJsthee met Bramen

We beginnen met het maken van de thee. We verwarmen een liter water in de waterkoker en schenken het in een grote hitte bestendige kan. Voeg de theezakjes toe en laat het minimaal 15 minuten trekken. Vervolgens halen wij de theezakjes eruit en laten wij de thee volledig afkoelen in de koelkast. Dit kan je een paar uur van tevoren doen, maar ook een nacht van tevoren.

Wanneer we de drankjes gaan samenstellen, beginnen wij met het vullen van het glas met een takje munt en wat bramen. Met een cocktailstamper stampen wij de bramen, zodat de smaken goed kunnen loskomen. Schenk de limonadesiroop op de bramen. Voeg vervolgens een paar plakjes citroen toe. Vul het glas met de ijsblokjes en schenk hier de ijsthee overheen.

Enjoy!

Groene IJsthee met Bramen

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: DrankjesNon Alcoholische Drankjes

Laat gerust een reactie achter