Groene Pesto

Zelf pesto maken is erg gemakkelijk als je maar weet hoe! Wij vinden groene pesto heerlijk op een broodje met mozzarella of in een pastasalade. De basis voor pesto is voornamelijk basilicum. Je kunt ook andere versies van de groene pesto maken. Bijvoorbeeld in combinatie met rucola, boerenkool of spinazie.

Bereiding

Pak een koekenpan en verwarm deze pan op een laag vuur. Plaats de pijnboompitten in de koekenpan en bak ze bruin. Zet ze vervolgens even opzij.

Plaats de basilicumblaadjes en de bieslook in een keukenmachine en maal deze fijn. Voeg de pijnboompitten, parmazaanse kaas en de olijfolie toe. Maal dit nogmaals fijn en plaats het in een schoon potje. Het blijft ruim een week goed in de koelkast.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondDips, Sauzen en Dressings
Deel:

Laat gerust een reactie achter