Recept

Groente Traybake met Pastinaak, Wortel en Aardappel

Groente Traybake

Wij hebben weer een heerlijk bijgerecht voor deze aankomende feestdagen. Deze groente traybake kost weinig moeite en alleen wat tijd in de oven. Het gerecht is ook makkelijk van tevoren te maken en dan op te warmen in de oven met aluminumfolie over de traybake heen. Simpel, makkelijk en gezond!

Op zoek naar meer lekkere bijgerechten voor de feestdagen? Neem eens een kijkje op deze pagina. We hebben meerdere heerlijke aardappelgerechten zoals aardappeltorentjespommes duchesse en zoete aardappelpuree. Maar ook vind je hier lekkere groentegerechten zoals rataouille en geroosterde pompoen.

Bereiding van deze lekkere Groente Traybake

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de aardappels in vieren. Schil de wortels en de pastinaak en snijd dit in grote stukken. Schil de rode ui en snijd het in partjes.

Meng de groente met het zout, de rozemarijn, de peper en de olijfolie.

Bak het in de oven gedurende 40 minuten.

Verdeel er dan nog wat fijngesneden peterselie overheen.

Serveer het met een lekker stukje vlees, bijvoorbeeld Varkenshaas in Bladerdeeg of een lekkere Surf & Turf.

Eet Smakelijk!

Groente Traybake
Groente Traybake
Groente Traybake

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: TraybakeBijgerechten

Laat gerust een reactie achter