Hamburgersaus

Een lekker broodje hamburger gaat er altijd wel in. Zeker tijdens de zomer, wanneer de barbecue weer aan gaat, krijgen wij er genoeg van. Vaak eten wij de burgers met uitjes en mayonaise en ketchup. Afgelopen weekend besloot ik zelf een heerlijke hamburgersaus te maken. Zelf sauzen maken is eigenlijk erg makkelijk en veel smakelijker dan de kant-en-klare tubes. Het is een kwestie van het mengen van de juiste ingrediƫnten. Deze saus heeft veel verschillende smaken. Het is een dikke en frisse saus met een pittige bite door de cayenne peper. Perfect voor op een heerlijk broodje hamburger!

Bereiding

Snipper een rode ui fijn. Meng de witte azijn, ketchup en mayonaise met elkaar en voeg hier de uitjes aan toe. Meng dan de kruiden (cayennepeper, paprikapoeder, peper, zout en suiker) door de saus. Roer alles goed door elkaar en klaar is de saus!

De saus kun je ongeveer 2-3 dagen bewaren in de koelkast. Dit komt door het gebruik van de verse ui door de saus.

Nu hoef je alleen nog maar een sappige hamburger te grillen en dan kun je genieten van deze saus!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodDips, Sauzen en Dressings
Deel:

Laat gerust een reactie achter