Recept

Hazelnoot Smoothiebowl

Hazelnoot Smoothiebowl
Hazelnoot Smoothiebowl

Met een heerlijke hazelnoot smoothiebowl, zoals deze, kan jouw dag niet meer stuk. Sowieso is ontbijten met een smoothie heerlijk. Het is makkelijk om te maken en je kunt het ook makkelijk meenemen. Een smoothiebowl neem je natuurlijk niet makkelijk mee maar is wel een perfect ontbijtje. Yoghurt, noten en fruit zorgen voor een goed begin van de dag. Met deze smoothiebowl zit je in de ochtend goedgevuld.

Voor deze smoothiebowl gebruikten wij de yoghurt van Andros So Good & Veggie. Een natuurlijke yoghurt op basis van amandelen, waardoor dit ontbijtje ook lactosevrij is.

Bereiding van de Hazelnoot Smoothiebowl

Plaats de bevroren banaanstukjes samen met de hazelnoot yoghurt, amandelmelk, cacao en honing in een blender. Mix dan alle producten tot een glad mengsel. Giet daarna alles in een kom of in een diep bord. Versier jouw smoothiebowl met stukjes amandel of hazelnoot, vers fruit (zoals frambozen en blauwe bessen) en wat geschaafde pure chocolade.

Geniet van dit heerlijke ontbijtje!

Wij hebben nog meer lekkere smoothiebowls bij ons online staan. Zin in een heerlijke combinatie met avocado? Klik dan hier! Liever eentje met frambozen en aardbeien? Kijk dan op deze link.

Hazelnoot Smoothiebowl

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondOntbijtDrankjesSmoothies

Laat gerust een reactie achter