Recept

Hazelnootpasta Cheesecake in een glaasje

Hazelnootpasta Cheesecake
Hazelnootpasta Cheesecake in een glaasje
Hazelnootpasta Cheesecake in een glaasje
Hazelnootpasta Cheesecake in een glaasje

Chocolade liefhebbers opgelet! Deze no-bake hazelnootpasta cheesecake in een glaasje is een overheerlijk toetje! Bovendien kost het weinig tijd en bevat het weinig ingrediënten. Met een paar handelingen heb jij een ontzettend lekker toetje op tafel staan. Eentje waar jij en jouw familie/gasten zeker geen genoeg van zullen krijgen. De toetjes zijn versierd met verse slagroom en hazelnoot kruimels. Het is ook lekker om rood fruit toe te voegen voor een frisse toevoeging.

Bereiding van de Hazelnootpasta Cheesecake in een glaasje

We beginnen door de Oreo’s in een keukenmachine te plaatsen en dan fijn te malen. Mocht je geen keukenmachine hebben, kun je ook alle koekjes in een diepvries zak plaatsen en deze fijn slaan met bijvoorbeeld een deegroller. Verdeel de gemalen Oreo’s over de glaasjes, die je wilt gebruiken om het toetje in te maken.

Klop de monchou kort los. Mix de monchou met de hazelnootpasta. Proef of het genoeg hazelnootpasta smaak heeft, is dit niet zo, voeg dan nog wat hazelnootpasta toe. Als laatste mixen wij de slagroom erdoorheen.

Verdeel de hazelnoot cheesecake over de koekjesbodem heen. Laat het kort opstijven in de koelkast.

Decoreer de toetjes met hazelnoten en slagroom.

Geniet van dit heerlijke toetje!

Op zoek naar meer toetjes? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Hazelnootpasta Cheesecake
Hazelnootpasta Cheesecake
Hazelnootpasta Cheesecake

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: ToetjesCheesecake

Laat gerust een reactie achter