Herfst Granola

Er is niets lekkerder dan huisgemaakte granola in je yoghurt. Het is ook nog eens super makkelijk te maken, dus waarom zou je het dan nog kopen in de supermarkt. Ik maakte laatst deze versie met pompoenpitten, rozijnen, cashewnoten en kaneel. Past helemaal bij deze herfsttijd van het jaar.

Bereiding

Zet de oven aan op 200 graden.

Meng de havermout, rozijnen, pompoenpitten door elkaar in een grote kom. Breek de cashewnoten in grove stukken en leg deze bij de andere ingrediënten in de kom. Voeg dan de honing en olijfolie toe. Roer alles goed door elkaar zodat elk ingrediënt bedekt is met de olijfolie. Als laatste voeg je de kaneelpoeder toe.

Bekleed een bakblik met bakpapier en verspreid hier het havermout-noten mengsel over. Zorg dat alles evenredig is verdeeld. Bak vervolgens de granola 30 minuten in de oven.

Na een half uurtje, heb je een heerlijk ontbijt!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondOntbijt
Deel:

Laat gerust een reactie achter