Recept

Het Ultieme Knoflookbrood

Ultieme knoflookbrood
Het Ultieme Knoflookbrood
Het Ultieme Knoflookbrood

Kheira is écht verslaafd aan knoflookbrood. Voor lekker knoflookbrood kun je haar ‘s nachts wakker maken. Staat het op het menu als voorgerecht? Vijftig procent kans dat Kheira dit besteld.

Binnen een half uur heb je een heerlijk knoflookbrood voor bij de soep of lekker als voorgerechtje. Het is super makkelijk te maken en in ruil daarvoor heb je een heerlijk brood dat je met je vrienden en familie kan delen of je kan het allemaal lekker voor jezelf bewaren!

Bereiding van Het Ultieme Knoflookbrood

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Begin met het fijnsnijden van de knoflookteentjes. Snijd de knoflook teentjes zeer fijn met een extra scherp mes. Zorg ervoor dat er geen grove stukken knoflook meer zijn. Snijd vervolgens de peterselie fijn.

Smelt de boter in de magnetron en voeg de knoflook, olijfolie en peterselie toe. Snijd een ciabatta overdwars door het midden en verdeel het knoflookboter mengsel over de twee helften van de ciabatta. Strooi de parmezaanse kaas over het brood heen. Bedek de ciabatta met wat aluminiumfolie. Bak het brood, een kwarier, in het midden van de oven. Na een kwartier haal je het aluminiumfolie van het brood af. Zet het brood nog een paar minuten in de oven op de grill stand tot het knoflookbrood extra krokant is. Dit duurt ongeveer 3 tot 5 minuten.

Snijd het knoflookbrood in gelijke stukken en serveer het direct met bijvoorbeeld een heerlijk soepje.

Enjoy!

Ultieme knoflookbrood

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunchBijgerechten

Reacties (4)

Laat gerust een reactie achter