Jalapeño Kaas Dip

Jalapeño Kaas Dip

Deze Jalapeño Kaas Dip is heerlijk voor op jouw volgende feestje. Met de pittigheid van de jalapeños en de frisheid van het sjalotje en de tomaat en de verschillende soorten kaas maken dit de perfecte dip voor alle kaasliefhebbers.

Het maken van de Jalapeño Kaas Dip

Snijd de tomaat, jalapeño en sjalot fijn en hak de peterselie grof. In een kleine kom mengen wij de tomaten, een theelepel van de sjalotjes en de helft van de gehakte peterselie. Zet het apart.

Smelt de roomboter in een sauspan en wanneer het gesmolten is voeg dan de rest van de sjalot, zout en de jalapeño toe. Bak het voor 3 minuten. Roer het regelmatig. Voeg de bloem toe en kook tot de bloem volledig is opgenomen. Voeg de melk toe en breng het tot een borrelen. Kook tot het veel dikker is geworden, 5 minuten. Voeg de kazen toe en roer regelmatig tot alle kaas gesmolten is. Voeg als laatste de peterselie toe.

Versier de kaassaus met de tomaten, sjalot en peterselie mix en serveer het met tortilla chips naar keuze!

Jalapeño Kaas Dip
Jalapeño Kaas Dip

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags:
Deel:

Laat gerust een reactie achter