Recept

Kabeljauw Pakketje met Citroen, Tomaat en Paprika

Kabeljauw Pakketje

Het werd de hoogste tijd om weer eens een lekker visreceptje met jullie te delen. Dit kabeljauw pakketje met citroen, tomaat en paprika zit boordevol smaken en is snel gemaakt. Daarnaast is dit recept ook nog eens super gezond omdat de vis gaart in de oven. Er komen geen extra vetten te pas. Dat klinkt toch geweldig?

Bereiding van het Kabeljauw Pakketje

Zet de oven aan op 175 graden .

Snijd de paprika’s en tomaat in fijne stukjes. Leg 2 stukjes bakpapier op het aanrecht en leg op elk velletje een stukje kabeljauw. Vouw dan de pakketjes rondom de vis dicht. Hierdoor zal er een soort bakje ontstaan van bakpapier waar de vis in ligt.

Plaats op elk stukje vis een schijfje citroen. Schep dan de paprika en tomaatjes stukjes boven op de vis en kruid als laatste het pakketje met peper en zout.

Leg beide kabeljauw pakketjes op een rooster en zet deze in de oven. Bak de vis gaar in 20 minuten.

Zodra de vis gaar is, kun je genieten van deze heerlijke vis maaltijd. Je kunt het gerecht eten met een frisse salade of heerlijke gebakken aardappeltjes.

Eet smakelijk!

Tip: In de zomer kun je deze pakketjes klaar maken op de BBQ. Vervang dan wel de bakpapier met aluminiumfolie.

Kabeljauw Pakketje

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondVis Gerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter