Recept

Kabeljauw gewikkeld in Serranoham

Kabeljauw gewikkeld in Serranoham

Vis en vlees samen? Zeker weten en lekker dat het is! In dit recept bewijzen we hoe vis en vlees gemakkelijk samen kunnen. Een heerlijk stukje kabeljauw gewikkeld in serranoham. Surf ‘n turf op de Italiaanse manier: zachte vis met een krokant jasje van ham.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.

Kruid eerst beide stukjes kabeljauwfilet met een snufje peper en zout. Wikkel ze daarna in met twee plakken serranoham per stukje vis.

Dan gaan we verder met de groene asperges. Snijd ongeveer 2-3 centimeter van de onderkant van de asperges af. Leg ze dan samen met het stukje vis op de bakplaat. Besprenkel zowel de vis als de asperges met een beetje olijfolie en kruid dan ook de asperges met een beetje peper en zout.

Zet de bakplaat in de oven en bak alles binnen 25 minuten heerlijk gaar.

Eet smakelijk!

Kabeljauw gewikkeld in Serranoham
Kabeljauw gewikkeld in Serranoham

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondVis GerechtenFeestdagenKerst
Deel:

Laat gerust een reactie achter