Recept

Kersen Smoothie met Proteine

Kersen Smoothie
Kersen Smoothie met Proteine
Kersen Smoothie met Proteine

Tijdens deze Corona crisis zijn wij lekker veel aan het sporten. Wij vinden het dan ook heerlijk om na het sporten te genieten van een lekkere smoothie met een beetje proteïne. Deze kersen smoothie met proteine is favoriet bij ons. Helemaal omdat het nu natuurlijk volop kersen seizoen is en wij graag dan kersen eten. Daarom besloten wij deze heerlijke smoothie met jullie te delen. Natuurlijk kun je deze Kersen smoothie ook prima maken zonder de proteïne poeder, maar voor na het sporten is dit wel erg handig.

Meer smoothie recepten? Kijk dan eens op deze pagina.

Bereiding van de Kersen Smoothie

Deze smoothie is super simpel te maken. Voeg als eerste de amandelmelk toe aan de blender. Je kan hier ook kiezen voor een andere soort ‘melk’, zoals sojamelk. Wij voegen als eerst de amandelmelk toe, omdat je anders een grote kans hebt dat de blender niet goed kan blenden, dus vloeistoffen eerst!

Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe en pureer het tot het een egale smoothie wordt.

Wij toppen deze heerlijke smoothie af met een beetje chiazaad!

Enjoy!

Wist je dat je je blender heel snel kan schoonmaken door heet water in de blender te gooien en een klein beetje afwasmiddel en vervolgens de blender even aan te zetten? Dan is je blender binnen no-time weer lekker schoon!

Kersen Smoothie
Kersen Smoothie
Kersen Smoothie

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: DrankjesSmoothies

Laat gerust een reactie achter