Recept

Cranberry Sangria

Cranberry Sangria
Cranberry Sangria

Een heerlijke sangria tijdens kerst is altijd een goed idee. Soms heb je namelijk gewoon geen zin in een wijntje en wil je liever iets fruitigs drinken. Deze cranberry sangria hebbben wij gemaakt met de heerlijke wijn van Gallo en cranberrysap. Deze twee smaken passen namelijk erg goed bij elkaar. Daarnaast hebben wij verse cranberries, granaatappelpitjes en peer toegevoegd. Dit is een ideaal kerstdrankje, omdat het niet veel tijd in beslag neemt en het snel gemaakt is voor meerdere personen.

Bereiding van de Cranberry sangria

Pak als eerste een grote kan. Mix de rode wijn samen met de cranberryjuice en giet alles in de kan.

Was de peer en snijd deze in stukjes (verwijder de pitjes maar je hoeft niet perse de peer te schillen). Snijd de granaatappel open en haal de vruchtzaadjes uit de granaatappel. Je kunt natuurlijk ook de pitjes los kopen. Voeg de peer en granaatappel samen met de verse cranberries toe aan de rode wijn met cranberrysap. Roer alles goed door elkaar en laat dit allemaal eventjes (ongeveer 30 minuten) intrekken.

Na een half uurtje kunt je genieten van deze heerlijke sangria.

Enjoy!

Meer drankjes voor kerst? Ga dan voor deze heerlijke kerst punch met granaatappel of voor deze rode bessen moscow mule. Ook is deze cranberry whiskey cocktail een goede optie, mocht je van sterkere drank en cranberrysap houden.

Cranberry Sangria

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Holiday treatsFeestdagenKerstDrankjesSangria

Laat gerust een reactie achter