Recept

Kerstboom Wraps met Roomkaas en Spinazie

Kerstboom Wraps met Roomkaas
Kerstboom Wraps met Roomkaas en Spinazie
Kerstboom Wraps met Roomkaas en Spinazie

Met kerst ligt de focus vaak op de Kerstbrunch of het Kerstdiner. Ook bij ons thuis is dat het geval. Waar tweede kerstdag gevierd wordt, met een heerlijk gangenmenu, met onze familie, gaan wij eerste kerstdag eerst uitgebreid brunchen met onze opa en oma en in de avond eten bij de schoonfamilies. In de middag gaan wij vaak naar onze andere oma en doen wij bij haar samen met neven, nichten, ooms en tantes een borrel om kerst te vieren. Bij een borrel hoort natuurlijk ook heerlijk hapjes en daar zijn deze kerstboom wraps met roomkaas en spinazie perfect voor. Helemaal in thema, onwijs lekker en nog belangrijker erg makkelijk om te maken. Je wilt natuurlijk niet de hele kerst in de keuken staan. Dus mochten jullie gezellig met vrienden of familie een kerstborrel doen, dan zijn dit zeker hapjes die je wilt uitdelen!

P.s. Deze Kerstboom wraps zijn ook heerlijk om tijdens de brunch op tafel te zetten.

Bereiding van Kerstboom Wraps met Roomkaas en Spinazie

We beginnen met de spinazie. Bak deze in een koekenpan totdat de spinazie gesloken is. Haal dan de gebakken spinazie uit de pan en snijd deze fijn. Laat de groente dan afkoelen.

Snijd de zongedroogde tomaten en de knoflook ook fijn.

Mix de roomkaas, parmezaanse kaas, knoflook, zongedroogde tomaat en spinazie.

De vulling kan je een dag van te voren maken en bewaren in de koelkast.

Smeer de tortilla’s in met de roomkaas vulling en verdeel plakjes basilicum over de roomkaas. Rol de wraps op en snijd het in plakjes en leg het in de vorm een kerstboom op een mooie serveerschaal. Heerlijk bij een brunch.

Enjoy!

Meer kerst recepten? Neem dan eens een kijkje op onze kerstpagina. Die vind je hier.

Kerstboom Wraps met Roomkaas
Kerstboom Wraps met Roomkaas

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrelFeestdagenKerst

Laat gerust een reactie achter