Recept

Kerstlichtjes Cupcakes

Zien deze kerstlichtjes cupcakes er niet vrolijk, gezellig en onwijs lekker er uit? De chocolade cupcakes zijn super zacht en de vanille botercrème is precies goed. Daarnaast maak je die super leuke kerstlichtjes van M&M’s. Dat maakt deze cupcakes nog lekkerder! Dit zal toch geweldig leuk op de kerstbrunch tafel staan!

Bereiding van de Kerstlichtjes Cupcakes

Voor de chocolade cupcakes verwijzen wij jullie graag naar ons basisrecept. Deze chocolade cupcakes zijn zo onwijs zacht van binnen, dat je er zeker weten meer van wil.

Terwijl de cupcakes in de oven zitten, begin je met het maken van de botercrème.

Mix als eerst de roomboter in een kom tot dit lekker zacht en lichter wordt. Voeg dan eetlepel voor eetlepel de poedersuiker toe aan de boter tot alles goed gemixt is. Daarna voeg je de melk toe. Meng alles goed door elkaar zodat er een romig, glad mengsel ontstaat. Vul vervolgens een spuitzak met de botercrème.

Wanneer de cupcakes gaar zijn, haal je ze uit de oven. Laat de cupcakes dan nog een half uurtje afkoelen, voordat je de botercrème hier op spuit. Plaats een mooie toef vanille botercrème bovenop de chocolade cupcakes. Pak dan de chocolade stift en teken hier een lichtdraadje mee op de vanille botercreme. Begin onderaan en breng een lijntje van beneden naar boven rondom aan. Plaats vervolgens de M&M’s in verschillende kleuren op de chocolade lijn. Nu lijkt het net alsof je mooie kerstlichtjes op jouw cupcake hebt zitten.

Deze super leuke kerstlichtjes cupcakes zijn perfect voor een kerstbrunch, als kerst traktatie of als toetje.

Geniet er van!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureHoliday treatsFeestdagenKerstCupcakes & MuffinsZoetigheid en Bakrecepten

Laat gerust een reactie achter