Recept

Kip Baharat Traybake

Kip Baharat Traybake

Kip baharat traybake is een heerlijk en makkelijk recept, dat perfect is voor een doordeweekse avondmaaltijd. De kruidige smaken van baharat geven de kip een heerlijke smaak, terwijl de traybake-methode ervoor zorgt dat alle ingrediënten samen smelten tot een heerlijk gerecht. Het mooie van dit recept is dat het snel en gemakkelijk is om te maken, met minimale voorbereidingstijd en weinig afwas. Het enige wat je nodig hebt is een bakplaat, een paar ingrediënten en een oven voor een heerlijke maaltijd. In deze inleiding zal ik je stap voor stap door het recept leiden, zodat je binnen no-time kunt genieten van deze heerlijke kip baharat traybake.

Kip Baharat Traybake
Kip Baharat Traybake

Bereiding van de Kip Baharat Traybake

Zet de oven aan op 200 graden.

Maak de kip schoon en snijd deze in grote stukken.

Schil dan de wortels, pastinaak en zoete aardappels. Snijd alle groente in stukken en voeg ze toe aan een mengkom. Voeg ook de kip toe aan de groente in de kom. Schenk wat olijfolie over de groentes en kip en voeg dan alle kruiden toe. Hussel alles goed door elkaar en verspreid alle ingrediënten over een grote bakplaat.

Plaats de bakplaat in de oven en bak de traybake in 20-25 minuten af totdat alles gaar is.

Zodra de traybake uit de oven komt, verdeel je wat veldsla en stukjes feta over de groente en kip. Verdeel de maaltijd over de bordjes en geniet van ervan.

Eet smakelijk

Kip Baharat Traybake
Kip Baharat Traybake

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenTraybakeVlees Gerechten

Laat gerust een reactie achter