Recept

Kip Fajita Nachos

Kip Fajitas Nachos

Nacho’s, wie is er niet gek op! Wij in ieder geval wel maar ik geloof dat we dat al een aantal keer hebben opgenoemd. Omdat wij zo dol zijn op Mexicaans eten proberen wij hier volop mee te variëren. Je wil namelijk niet elke keer hetzelfde eten. Zo ook met nachos. Heerlijke versies staan bij ons al online. Denk aan heerlijke nachos met pulled chicken of vegetarische nachos met mais. Nu hebben wij een goed recept voor kip fajitas nachos. Mexicaans ten top met lekkere Mexicaanse kruiden, paprika, jalopenos, kip en natuurlijk cheddar. Beter dan dit kan het niet worden!

Bereiding van de Kip Fajita Nachos

Verwarm de oven voor 200 graden.

Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kruid het met de mexicaanse kruidenmix of een fajita kruidenmix.

Snijd de paprika’s, rode ui en jalapeños in kleine stukjes.

In een koekenpan verhitten wij de olijfolie en bak de kipfilet tot het gaar is. Voeg de paprika’s, rode ui en de jalapeños stukjes toe aan de kipfilet en bak dit nog een paar minuten mee.

Pak een ovenschaal en vul de bodem met tortilla chips. Verdeel het fajita mengsel en een beetje van de cheddar en de mozzarella. Maak nog een laagje met de tortilla chips, het fajita mengsel, cheddar en mozzarella. Herhaal deze stappen tot de ingrediënten op zijn.

Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en grill de kaas tot het gesmolten is.

Serveer met zure room en guacamole!

Enjoy!

Vond je deze nachos ook zo lekker? Probeer dan onze traditionele nachos!

Kip Fajitas Nachos
Kip Fajitas Nachos
Kip Fajitas Nachos

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees Gerechten

Laat gerust een reactie achter