Recept

Kip Hawaii Spiesjes

Kip Hawaii Spies
Kip Hawaii Spiesjes

Het is weer tijd om buiten te eten. Onze barbecue feestjes worden altijd groot aangepakt en elke keer proberen wij iets nieuws te serveren. Dit spiesje is al tijden een succes op onze barbecue feestjes. De heerlijke combinatie van kip, ananas, rode ui en paprika is een feestje op een stokje. Deze spiesjes zijn makkelijk te maken, kleurrijk en ze smaken ook nog eens heerlijk! De beste manier om jezelf en je gasten te verwennen is door deze Kip Hawaii Spiesjes te serveren.

Bereiding van de Kip Hawaii Spiesjes

Snijd de kipfilet in grote blokjes. Doe de kipblokjes in een grote hersluitbare diepvrieszak en meng de kipblokjes met de eetlepels soja marinade. Laat de marinade ongeveer een half uur intrekken. Ondertussen kun je alvast de paprika in vierkantjes, de ananasringen in vieren en de rode ui in vierkantjes snijden.

Nu de kipblokjes goed op smaak zijn, kunnen we beginnen met het rijgen van de kip hawaii spies. Rijg als eerste de ui op een stokje, daarna de paprika, ananas en kip. Houdt deze volgorde aan tot de spies volledig gevuld is. De spiesjes moet je dan ongeveer 10-12 minuten grillen op de barbecue.

Dat is toch eens een heerlijk tropisch feestje op de BBQ!

Eet smakelijk!

Meer BBQ recepten? Kijk dan eens op deze pagina.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelBarbecue

Laat gerust een reactie achter