Recept

Zelfgemaakte Kip Kerrie Salade

Zelfgemaakte Kip Kerrie Salade

Deze zelfgemaakte kip kerrie salade is goed gevuld met kip, komkommer, rode ui en paprika. Hij zit vol smaak door het gebruik van de kerrie kruiden en is lekker romig. Een heerlijke salade voor op een broodje tijdens de lunch of voor op toastjes bij een borrel. Het is super makkelijk om zelf te maken en het is een snel gerechtje. Perfect voor als je een stukje kip over hebt dat opgemaakt moet worden. Jullie gaan er van genieten!

Liever een andere salade voor op je broodje? Wij hebben ook een heerlijk recept voor eiersalade met truffel of eiersalade met avocado. Ook hebben we uiteraard een recept voor een zelfgemaakte tonijn salade!

Bereiding van de Zelfgemaakte Kip Kerrie Salade

Breng in een steelpannetje water aan de kook. Kook de kipfilet 10-12 minuten afhankelijk van de dikte van de kipfilet. Laat de kipfilet vervolgens nog 10 minuten in het warme water liggen.

Ondertussen snijd je de komkommer in hele kleine stukjes en snipper je de rode ui fijn. Snijd ook de paprika in kleine stukjes.

Haal de kip uit het water en trek de kipfilet uit elkaar met twee vorken. Je krijgt nu Pulled chicken.

Meng alle ingrediënten met de mayonaise en kerriepoeder. Breng op smaak met peper en zout. Laat de kip wel even afkoelen voordat je alles mengt.

Nu heb je een heerlijke, romige en kruidige salade voor op je brood of voor op toastjes tijdens een borrel.

Enjoy!

Zelfgemaakte Kip Kerrie Salade
Zelfgemaakte Kip Kerrie Salade
Zelfgemaakte Kip Kerrie Salade

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunch