Kip Kerrie Salade

Kip Kerrie Salade

Laatst hadden we nog wat stukjes gebakken kip over en dus besloot ik hier een heerlijke kip kerrie salade van te maken. Deze salade is goed gevuld, heerlijk romig, fris door de komkommer en goed op smaak door de kerrie. Perfect voor tijdens de lunch op een broodje of voor op de toastjes bij een borrel. Mijn vriend was hier in ieder geval erg blij mee!

Bereiding

Snijd de kipfilet in kleine blokjes. Zet een steelpan met een beetje boter op het vuur. Wanneer de boter bruin wordt, bak je de kipblokjes gaar en goudbruin.

Laat de kipblokjes afkoelen. Ondertussen snijd je de komkommer in hele kleine stukjes en snipper je de rode ui fijn. Meng deze ingrediƫnten met de mayonaise en kerriepoeder. Wanneer de kipfilet afgekoeld is, voeg je deze stukjes ook toe aan de salade.

Nu heb je een heerlijke, romige en kruidige salade voor op je brood of voor op toastjes bij een lekker glaasje wijn.

Enjoy!

Liever een andere salade voor op je broodje? Wij hebben ook een heerlijk recept voor eiersalade met truffel of eiersalade met avocado. Smullen!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunch
Deel:

Laat gerust een reactie achter