Recept

Kip Ragoutbroodjes

Kip Ragoutbroodjes
Kip Ragoutbroodjes
Kip Ragoutbroodjes

Met de feestdagen deelden wij een heerlijk recept voor kippenragout met jullie. Wij hebben hier geweldige kip ragoutbroodjes mee gemaakt. Onwijs simpel en erg lekker. Ultiem comfort food! Je vult het bladerdeeg met wat ragout en geraspte kaas en ze kunnen de oven. Makkelijker gaat het niet. Lekker als lunch of avondeten met een salade. Ook kun je de broodjes prima later weer opwarmen. Zo kun je vaker van genieten.

Bereiding van de Kip Ragoutbroodjes

Haal de bladerdeeg plakjes uit de diepvries en laat deze ontdooien.

Begin ondertussen met de ragout. Het recept voor de kip ragout vinden jullie hier. Natuurlijk kun je ragout gewoon kopen maar zelf maken is toch zeker wel het lekkerste.

Wanneer je de ragout hebt gemaakt, kunnen wij beginnen met het maken van deze heerlijke kip ragoutbroodjes.

Pak een bakblik en beleg deze met bakpapier. Leg hier vervolgens 3 plakjes bladerdeeg op. Schep op de helft van het bladerdeegplakje de kip ragout. Strooi hier vervolgens wat Parmezaanse kaas over.

Snijd 3 keer een insnede op de lege helft van het plakje bladerdeeg en vouw deze vervolgens over de ragout met kaas. Druk de randjes goed aan met een vork.

Klop dan een eitje en bestrijk de broodjes hiermee. Strooi als laatste een beetje sesamzaadjes over de broodjes.

Plaats het bakblik in de oven en bak de ragout broodjes in 20- 25 minuten mooi goudbruin en gaar.

Zodra de broodjes klaar zijn, kun je ze opeten. Pas wel op dat je je mond niet verbrand, de broodjes kunnen erg heet van binnen zijn.

Enjoy!

Kip Ragoutbroodjes
Kip Ragoutbroodjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrelLunch

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter