Recept

Kip Ranch Burrito met Avocado

Kip Ranch Burrito
Kip Ranch Burrito met Avocado
Kip Ranch Burrito met Avocado

Vandaag hebben wij een heerlijk lunch recept voor jullie! Deze kip ranch burrito met avocado is makkelijk te maken en smaakt onwijs lekker. Een heerlijke warme lunch en goed gevuld met kip, mozzarella en avocado. Daarnaast zorgt de ranch dressing en zure room voor een frisse smaak. Dat kan toch alleen maar een succes zijn!

Bereiding van de Kip Ranch Burrito

Wij beginnen met de kip. Snijd de kip in reepjes en kruid het vervolgens dan met onze Mexicaanse kruidenmix. Mocht je deze kruiden niet in huis hebben, zou je ook een taco kruidenmix kunnen gebruiken.

Zet dan een koekenpan op het vuur en verwarm hier een beetje olie in. Bak de kip goudbruin en zet de pan daarna weer opzij.

Snijd dan de avocado en mozzarella in blokjes en de bosui in reepjes. Meng dan de zure room en ranchdressing met elkaar in een kommetje.

Pak een wrap en smeer hier 1 eetlepel van de zure room/ ranchdressing op uit. Vul dan de wrap in met de kip, avocado, mozzarella en bosui. Zorg er voor dat je de wrap niet te vol stopt, anders kan het oprollen erg lastig worden. Vouw de bovenkant en onderkant om en rol vervolgens de burrito op. Op deze manier is de burrito helemaal dicht en kan er niets uitvallen.

Verwarm een grillpan met een beetje olie op het vuur. Plaats de burrito in de pan en bak het pakketje in een paar minuten aan beide kanten goudbruin.

Je kunt hier gelijk van genieten!

Eet smakelijk!

Kip Ranch Burrito
Kip Ranch Burrito

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunchLunchwraps

Laat gerust een reactie achter