Kip Rozemarijn Spiesjes

Fris, kruidig en smaakvol: deze kip rozemarijn spiesjes hebben het allemaal. De smaken van knoflook, citroen, rozemarijn en kipfilet passen ontzettend goed bij elkaar. Daarnaast zitten deze stukjes kip gerijgt op rozemarijntakjes. Hierdoor ziet het er niet alleen leuk uit maar het geeft het vlees ook extra smaak.

Bereiding Kip Rozemarijn Spiesjes

Snijd de kipfilet in blokjes. Pers de citroen uit en giet dit in een kommetje. Pers de teentjes knoflook uit en voeg dit samen met de olijfolie, honing en peper en zout toe aan het citroensap. Meng alles goed door elkaar.

Leg de blokjes kipfilet in de citroen marinade en laat alles 5 minuutjes intrekken.

Haal de naaldjes van de rozemarijn takjes maar laat het bovenste pluimpje zitten. Rijg dan de stukje kip door het rozemarijn takje.

Grill de spiesjes in 15-20 minuutjes lekker gaar op de barbecue.

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BarbecueGezond
Deel:

Laat gerust een reactie achter