Recept

Kippenvleugeltjes met Limoen en Peterselie

Deze kippenvleugeltjes met limoen en peterselie smaken geweldig! Deze borrelhapjes zijn snel gemaakt, erg simpel om te maken en ze zullen lekker knapperig zijn. Maak er maar genoeg van, want ze zullen zo op zijn!

De Kippenvleugeltjes met Limoen en Peterselie

Hak de peterselie fijn. Boen 1 limoen schoon en rasp de schil eraf. Pers dan de limoenen uit. Meng alle kruiden, de limoensap en limoenrasp met elkaar in een kommetje.

Plaats alle kippenvleugeltjes in een grote sluitbare diepvries zak en giet hier de marinade in. Schud de zak heen en weer, waardoor de marinade zich goed verdeeld over de kip.

Leg de zak een half uur in de koelkast, zodat de marinade goed in de kip kan trekken.

Na 20 minuten zet je de oven aan op 200 graden.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en plaats alle kippenvleugeltjes hier op. Bak alle kippenvleugeltjes in een half uur gaar en knapperig.

Eventueel kun je de laatste 5 minuten de oven nog op grill stand zetten voor extra knapperige kippenvleugeltjes.

Verdeel alle kippenvleugeltjes op een bord en verdeel hier eventueel nog wat limoensap overheen. Nu zijn ze klaar om uit te delen.

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel