Recept

Kippenvleugeltjes uit de Airfryer met Korean BBQ Saus

Kippenvleugeltjes uit de Airfryer

Ontdek de perfecte combinatie van gemak en smaak met onze kippenvleugeltjes uit de Airfryer, verrijkt met een pittige Korean BBQ saus. Deze vleugeltjes zijn krokant van buiten, sappig van binnen en zit boordevol Koreaanse smaken. Ideaal voor een feestelijke snack. Met weinig moeite, ingrediënten en tijd, staat er in een mum van tijd een heerlijk hapje op tafel. Perfect!

De saus die wij gebruiken is de Korean BBQ saus van Remia Mama Asia. Deze kruidige barbecuesaus is geïnspireerd op de Koreaanse BBQ. Heerlijk als marinade voor de lekkerste Korean Fried Chicken, maar ook als dip voor bij sushi, dumplings of loempia’s.

Kippenvleugeltjes uit de Airfryer
Kippenvleugeltjes uit de Airfryer

Bereiding van Kippenvleugeltjes uit de Airfryer met Korean BBQ Saus

Verwarm de airfryer voor op 175 graden. In een kommetje plaatsen wij maïzena. Vervolgens halen we ieder kippenvleugeltje door de maïzena heen. Wanneer de airfryer warm is, plaatsen wij de kippenvleugeltjes in de airfryer. De kippenvleugeltjes mogen elkaar niet overlappen. Bak de kippenvleugeltjes 20 minuten. Verhoog dan de temperatuur naar 200 graden voor de laatste 15 minuten. Draai de kippenvleugeltjes regelmatig om.

Wanneer de kippenvleugeltjes gaar zijn, smeren wij ze aan beide kanten in met Korean BBQ saus. Plaats de kippenvleugeltjes nog een paar minuten terug in de airfryer. Top de kippenvleugeltjes af met wat sesamzaad en fijngesneden bosuitjes.

Enjoy!

Kippenvleugeltjes uit de Airfryer
Kippenvleugeltjes uit de Airfryer

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AirfryerVoor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter