Kipshoarma met Paprika van de Bakplaat

Kipshoarma met Paprika van de bakplaat

Wij zijn gek op kipshoarma. Je kunt het makkelijk maken en het is een ideaal recept als je niet te lang in de keuken wil staan. Dat geldt helemaal met deze kipshoarma met paprika van de bakplaat. De kip meng je eerst met de marinade en vervolgens leg je de kip en groente op een bakplaat. Hup de oven in en binnen 20 minuutjes kun je genieten. Perfect voor in het weekend.

Het maken van Kipshoarma met Paprika van de Bakplaat

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Meng de kruiden om de shoarma mix te maken. Mix de shoarmakruidenmix met de Griekse yoghurt.

Snijd de paprika in dunne reepjes, de rode ui in halve ringen en de kip in dikke repen. Mix de kip met de Griekse yoghurt. Plaats de paprika, de ui en de kip op een bakplaat en besprenkel het met olijfolie.

Plaats de bakplaat 20 minuten in de oven of tot de kipfilet gaar is.

Verwarm ondertussen de pita’s en snijd de komkommer in plakjes en daarna de plakjes in vieren en de tomaten in blokjes. Wil je zelf knoflooksaus maken, dan heb je nu de tijd om dit recept te volgen.

Serveer de bakplaat samen met de pita broodjes, komkommers, tomatenblokjes en knoflooksaus.

Kipshoarma met Paprika van de bakplaat
Bakplaat voordat het in de oven gaat
Kipshoarma met Paprika van de bakplaat
Bakplaat nadat het in de oven gaat
Kipshoarma met Paprika van de bakplaat
Kipshoarma met Paprika van de bakplaat

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees
Deel:

Laat gerust een reactie achter