Recept

Knapperige Patat met Zwarte Knoflook Dip

Knapperige Patat met Zwarte Knoflook Dip

Heerlijke knapperige patat met zwarte knoflook dip. Een verwennerij waar je geen genoeg van kan krijgen. Heerlijk voor in het weekend of als je trek hebt in een lekkere snack. Vooral de romige dip, met zwarte knoflook, maakt het gerecht helemaal af. Smullen!

Bereiding van de Knapperige Patat met Zwarte Knoflook Dip

Begin met het maken van de dip door alles in een foodprocessor te plaatsen en dan te mengen tot een egale dip. Deze dip is ook lekker voor chips of groente.

Was de aardappelen. Op een mandoline snijder snijden wij de aardappelen in frietjes. Snijd ze op de grootste stand, als je een mandoline snijder hebt die reepjes kan snijden, kan je deze stand gebruiken. Is de aardappel te groot? Snijd hem dan door het midden. Heb je geen mandoline? Snijd het dan zelf in frietjes.

Dep de patatjes droog, zodat ze lekker krokant kunnen worden. Vervolgens mengen wij de maizena met de aardappelen.

Verwarm een pan en plaats hierin de zonnebloemolie. Frituur de patatjes tot ze goudbruin en gaar zijn. Laat ze uitlekken!

Geniet van deze heerlijke patatjes.

Knapperige Patat met Zwarte Knoflook Dip

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodBijgerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter