Recept

Kruidenboter met Ansjovis

Ansjovis Kruidenboter
Kruidenboter met Ansjovis

Wij zijn gek op zelfgemaakte verse kruidenboter. Het is erg makkelijk om zelf te maken en veel lekkerder dan de kant-en-klare kruidenboter uit de supermarkt. Met kruidenboter kun je volop experimenteren en verschillende smaken maken. Dit keer hebben wij een heerlijke kruidenboter met ansjovis gemaakt. Lekker zoutig en in combinatie met basilicum is het perfect.

Het maken van de Kruidenboter met Ansjovis

Voor wij beginnen, zorgen wij ervoor dat de roomboter alvast op kamertemperatuur is.

Plaats alle ingrediënten, behalve de roomboter, in een foodprocessor en maal het fijn. Heb je geen foodprocessor? Snijd de ingrediënten dan zeer fijn.

Wanneer alle andere ingrediënten fijn zijn, voegen we de roomboter in blokjes toe aan de foodprocessor. Mix het tot de boter volledig gemengd is!

Lekker op een stokbroodje bij een barbecue, maar ook erg lekker bij varkensvlees!

Enjoy!

Liever de gewone kruidenboter? Klik dan hier.

Ansjovis Kruidenboter

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Dips, Sauzen en SmeerselsBijgerechtenBarbecue

Laat gerust een reactie achter