Recept

Kruidnoten Overnight Oats

kruidnoten Overnight Oats

Ontbijten met kruidnoten, zeg nou zelf, dat is toch geweldig! Deze kruidnoten overnight oats zorgen ervoor dat jouw dag gelijk goed begint. Een overheerlijk ontbijtje dat in een mum van tijd klaar is. Je maakt hem namelijk een avondje van tevoren, zodat je de dag erna kunt genieten van een super lekker ontbijt. Vooral in deze tijd van het jaar zijn kruidnoten niet meer weg te slaan. Natuurlijk kun je ze in heel veel verschillende baksels mengen, zoals onze kruidnoten brownies of de Sinterklaas chocolade bark, maar vanaf nu kun je er dus ook mee ontbijten. Wie wil dat nou niet?!

Het maken van Kruidnoten Overnight Oats

Meng de havervlokken met de chiazaad, amandelmelk, koekkruiden en de maple syrup. Plaats het in een afgesloten bakje in de koelkast. Laat het minstens 4 uur, maar het liefst een hele nacht, weken in de koelkast.

De volgende ochtend (of na 4 uur) stampen wij iets meer dan de helft van de kruidnoten fijn. In een glaasje plaatsen wij eerst een eetlepel kruimels op de bodem. Dan een laagje van de overnight oats. Nog een laagje kruidnoten en een laatste laagje overnight oats. Maak het af met een handje hele kruidnoten.

Herhaal dit ook voor het tweede glaasje van de overnight oats.

Decoreer het glaasje overnight oats pas wanneer je het wilt gaan eten, anders worden de kruidnoten namelijk zacht en dat is een stuk minder lekker! Dus wij stellen voor dat je op de ochtend van het nuttigen pas de laagjes kruidnoten aanbrengt.

Eet Smakelijk!

kruidnoten Overnight Oats
kruidnoten Overnight Oats
kruidnoten Overnight Oats

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Ontbijt

Laat gerust een reactie achter