Lasagne met Paddenstoelen en Spinazie

Lasagne met Paddenstoelen en Spinazie

De herfst is de tijd voor heerlijke comfort food. Deze ‘Lasagne met Paddenstoelen en Spinazie’ valt in deze categorie. Haal de geur van Italië in huis met deze overheerlijke lasagne. De lasagne is vegetarisch en is bereid met bechamelsaus en super veel kaas. Zo lekker!

Dit recept kun je ook makkelijk een avond van tevoren maken en de dag erna afbakken of opwarmen.

Bereiding van de Lasagne met Paddenstoelen en Spinazie

Verwarm de oven voor op 200 graden. Begin vervolgens met het maken van de Bechamelsaus. Dit kan via dit recept!

Scheur of snijd de paddenstoelen in kleinere stukken. Snijd vervolgens de knoflook fijn en de uien in halve ringen.

Bak in een pan de champignons, knoflook en uien. Zorg ervoor dat je de pan niet te vol doet, want dan zullen ze nooit bruin worden en ook niet erg lekker. Bak het desnoods in twee delen.

Snijd ondertussen de mozzarella in plakjes en vet de ovenschaal in met olijfolie. Maak vervolgens de lagen: Eerst bechamel, dan lasagne, paddenstoelen, spinazie, mozzarella & belegen kaas. Vul de ovenschaal laag voor laag tot de ingrediënten op zijn.

Bak de lasagne, 35-45 minuten, in de oven tot het gaat borrelen. Zet de oven hierna op grill stand en grill de lasagne nog 2 tot 3 minuten tot het goudbruin is.

Laat het eventjes afkoelen voordat je de tanden erin zet.

Lasagne met Paddenstoelen en Spinazie
Lasagne met Paddenstoelen en Spinazie

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta
Deel:

Laat gerust een reactie achter