Recept

Loaded Fries met 3 Kazen

Heerlijk Loaded Fries! Dit gerecht is helemaal hot and happening in Amerika. Er zijn daar al talloze varianten en de één nog gekker dan de ander. Wij wilden dit ook eens proberen en maakten heerlijke loaded fries met 3 kazen. Echt gezond is het recept niet, maar het is onwijs lekker! Zó lekker dat toen we het op was, wij ons afvroegen wanneer we het weer gingen eten. Kortom, echt een succes dus!

Bereiding van de Loaded Fries met 3 Kazen

Wij beginnen door de oven voor te verwarmen volgens de verpakking van de patatjes. Je kan de patatjes ook eventueel frituren. Bak de patatjes volgens de instructie op de verpakking.

Terwijl de patatjes in de oven zitten, bakken wij de spekreepjes tot zij lekker knapperig zijn. Snijd de mozzarella fijn en verkruimel de feta. Snijd het bosuitje in ringen.

Wanneer de patatjes klaar zijn, mengen wij deze met de kruidenmix en de bacon. Plaats de patatjes in een ovenschaal. Verspreid over de bovenkant de verschillende kazen.

Plaats het in een voorverwarmde oven (ongeveer 200 graden) onder de grill voor een paar minuten, totdat de kaas is gesmolten. Verdeel vervolgens de bosuitjes over het gerecht.

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGuilty pleasureVlees GerechtenVoor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter