Recept

Loaded Mexicaanse Zoete Aardappelfrietjes

Loaded Mexicaanse Zoete Aardappelfrietjes

Heerlijke knapperige zoete aardappelfrietjes versierd met wat guacamole, rode ui, mais en koriander. Dat klinkt goed hè! En dat is het ook zeker. Sterker nog het is overheerlijk! Loaded fries is tegenwoordig een grote hit. Het komt uit Amerika, waar ze de gekste combinaties maken. Ook wij maakten laatst een heerlijke versie met bacon en 3 soorten kazen. Onwijs lekker maar natuurlijk niet echt gezond. Daarom probeerden wij nu een gezondere versie te maken. Zo kwamen wij op deze loaded Mexicaanse zoete aardappelfrietjes. Heerlijk, gezond en verantwoord snacken. Perfect dus!

Bereiding van Loaded Mexicaanse Zoete Aardappelfrietjes

Wij gebruiken voor dit recept al gesneden zoete aardappelfrietjes.

Bak de zoete aardappelfrietjes af naar instructies volgens de verpakking. Je kunt ze knapperig bakken in de oven of in een pan. Wij hebben ze in de oven bereid. Hierdoor is het net iets gezonder maar krijg je evengoed een knapperig effect.

Wanneer de zoete aardappelfrietjes in de oven zit kun je alvast verder met het voorbereiden van de toppings. Hak de koriander grof en snijd de limoen in partjes. Ook kun je nu zelf guacamole maken. Ons recept kun je hier vinden. Laat dan ook alvast de mais uitlekken en snipper het rode uitje.

Zodra de frietjes klaar zijn, plaatsen wij deze allemaal op een mooie schaal. Vervolgens verdelen wij de toppings over de patatjes. Eerst de guacamole en dan de mais, rode ui en koriander. Als laatste sprenkel je een beetje limoensap over de frietjes.

Deze frietjes zijn heerlijk bij een lekker stukje vlees, zoals een biefstukje of een lekkere kip cordon bleu!

Geniet Ervan!

Vind je deze loaded fries ook echt de bomb? Probeer dan onze 3 kazen loaded fries of Pulled Pork Loaded Fries!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Bijgerechten

Laat gerust een reactie achter