Recept

Marshmallow Brownies

Marshmallow Brownie

Marshmallow & Brownies heerlijk! Deze marshmallow brownies zijn mini brownies want een stukje met 1 marshmallow vult al behoorlijk. Deze kleine bites zijn makkelijk te maken en met wat geduld heb je heerlijke marshmallow brownies.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Begin met het snijden van de pure chocolade. Snijd de chocolade fijn, zodat het makkelijker smelt. Zet een klein pannetje met een laagje water op het vuur. Breng het langzaam aan de kook. Pak een au-bain marie of een glazen schaal en plaats dit op de pan. Zorg ervoor dat het water de kom niet raakt. Snijd de boter in kleinere stukjes en doe de boter samen met de chocolade in de pan. Roer het af en toe door tot het volledig gemengd is met de boter. Zet vervolgens het vuur uit.

Klop de eieren en de eidooier in een kom tot ze beginnen te schuimen. Voeg vervolgens de vanille-extract, kristalsuiker en de zout toe en klop het tot het volledig opgenomen is en er een dikke massa ontstaat.

Spatel de gesmolten chocolade door de eiermix heen. Voeg de gezeefde bloem toe en spatel het vervolgens voorzichtig door de mix heen. Giet de mix vervolgens in een met bloem bepoederde bakvorm en laat de browniemix in het midden van de oven, 40 minuten, bakken.

Wanneer de brownie klaar is, haal je het uit de oven en plaats hierop gelijk de marshmallows. Zet het vervolgens nog eventjes terug in de oven tot de marshmallow lichtbruin is geworden. Dit duurt een paar minuutjes. Eventueel kan je dit ook doen met een Crème Brûlée brander.

Laat de brownie afkoelen en laat de marshmallow opstijven in de koelkast, zodat je het gemakkelijk in stukjes kan snijden. Laat de brownie voor het eten wel op kamertemperatuur komen.

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Zoetigheid en BakreceptenBrownies & Blondies

Laat gerust een reactie achter