Lekkere nachos met maïs, cheddar en feta. De ideale snack voor een zaterdagavond met een goed glas wijn. Wij kunnen simpelweg niet genoeg krijgen van deze heerlijke nachos en deze Mexicaanse Nachos is een verfrissende versie op de traditionele nachos of onze lekkere nachos met pulled chicken. Dus schuif lekker voor de tv en geniet van deze nachos, die met 15 minuten op tafel kunnen staan.
Bereiding van de Mexicaanse Nachos
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Plaats de nachochips in 1 laag op de bakplaat. Verdeel hierover de cheddar. Mix de maïs met de paprikapoeder, de chilipoeder, het limoensap, de limoenrasp en de fijngesneden jalapeño. Indien nodig, breng het extra op smaak met zwarte peper..
Plaats de bakplaat in het midden van de oven en grill tot de kaas is gesmolten. Dat duurt ongeveer 10 minuutjes.
Serveer met extra paprikapoeder, koriander, verkruimelde feta en zure room.
Laat gerust een reactie achter