Recept

Mexicaanse Wrap Bowl

Mexicaanse Wrap Bowl

Ziet deze Mexicaanse wrap bowl er niet heerlijk uit? Een Mexicaans feestje in een wrap bakje met gekruid gehakt, mais, tomaat, sla en guacamole. Een leuke en nieuwe variant om jouw favoriete Mexicaanse combinaties op tafel te zetten. Dit recept is een fluitje van een cent en het kan binnen 15 minuten op tafel staan. Natuurlijk kun je alles ook gewoon in een wrap oprollen, maar zeg nou zelf dit staat veel leuker toch?

Bereiding Mexicaanse Wrap Bowl

Zet de oven aan op 175 graden. Verwarm de tortilla’s eerst in een pan, magnetron of oven en vouw ze in een hittebestendige kom. Plaats dan de bakjes in de oven en bak de tortilla’s 10 minuten in de oven.

Verhit een beetje olie in een koekenpan en rul het gehakt gaar. Voeg na een paar minuutjes de Mexicaanse kruidenmix en mais toe. Roer alles goed door elkaar heen, zodat de kruiden zich goed verspreiden. Wanneer de tortillabakjes klaar zijn haal je ze uit de oven. Plaats elk bakje op een bord en vul deze eerst met een beetje ijsbergsla. Schep dan het gehaktmengsel met mais bovenop de sla. Garneer vervolgens een de Mexicaanse wrap bowls met stukjes tomaat, geraspte kaas en guacamole.

Geniet van deze Mexicaanse wrap bowl!

Meer Mexicaanse recepten? Kijk dan eens op deze pagina.

Mexicaanse Wrap Bowl

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelVlees Gerechten

Laat gerust een reactie achter