Mexicaanse Wrap Bowl

Mexicaanse Wrap Bowl

Ziet deze Mexicaanse wrap bowl er niet heerlijk uit? Een Mexicaans feestje in een wrap bakje met gekruid gehakt, mais, tomaat, sla en guacamole. Een leuke en nieuwe variant om jouw favoriete Mexicaanse combinaties op tafel te zetten. Dit recept is een fluitje van een cent en het kan binnen 15 minuten op tafel staan. Natuurlijk kun je alles ook gewoon in een wrap oprollen, maar zeg nou zelf dit staat veel leuker toch?

Bereiding Mexicaanse Wrap Bowl

Zet de oven aan op 175 graden. Verwarm de tortilla’s eerst in een pan, magnetron of oven en vouw ze in een hittebestendige kom. Plaats dan de bakjes in de oven en bak de tortilla’s 10 minuten in de oven.

Verhit een beetje olie in een koekenpan en rul het gehakt. Voeg na een paar minuutjes de Mexicaanse kruidenmix en mais toe. Wanneer de tortilla kommetjes klaar zijn haal je ze uit de oven. Plaats elk wrap bakje op een bord en vul deze met de gehakt en mais. Garneer de wrap bowl vervolgens met stukjes tomaat, geraspte kaas, ijsbergsla en een eetlepel guacamole.

Geniet van deze overheerlijke Mexicaanse wrap bowl!

Mexicaanse Wrap Bowl
Mexicaanse Wrap Bowl

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelVlees
Deel:

Laat gerust een reactie achter