Mexicaanse Wraptaart

Deze Mexicaanse Wraptaart is simpel te maken én het ziet er erg feestelijk uit. Daarnaast smaakt hij ook nog eens lekker. Zeker als je van wraps houdt is dit een leuke variatie om eens iets anders op tafel te zetten. De Mexicaanse Wraptaart kan je ook makkelijk van te voren maken. Dan hoef je de taart alleen nog even af te bakken wanneer je gasten er zijn.

Met dit gerecht maken wij gebruik van onze heb Mexicaanse kruidenmix.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Zet een steelpan op het vuur met een beetje boter en rul hierin het gehakt. Zodra het gehakt bruin kleurt voeg je de Mexicaanse kruiden toe en roer je alles goed door elkaar. Dan voeg je de tomatenpuree toe en verdun je de saus met een beetje water (ongeveer 2 eetlepels). Laat alles nog een beetje door pruttelen op een laag vuurtje zodat de kruiden en smaken goed mengen.

Om de wraptaart te bouwen hebben we vier tortillawraps nodig, gerapste kaas een zure room. Je kunt de wraptaart het beste maken op een bakblik bekleed met bakpapier. Dan kun je hem gelijk in de oven plaatsen en hoef je de taart niet te verplaatsen.

Smeer op de eerste wrap aan één kant zure room. Verdeel hier twee tot drie eetlepels gehakt over met daarboven op een beetje geraspte kaas. Plaats dan een tortilla wrap hier bovenop en herhaal de eerste stappen nog twee keer. De laatste wrap beleg je alleen met zure room en geraspte kaas.

Plaats de taart in de oven en bak hem ongeveer 5-10 minuten lang totdat de kaas mooi gesmolten is.

Snijd de taart in puntjes en geniet er heerlijk van.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelVlees
Deel:

Laat gerust een reactie achter