Recept

Mini Cheeseburgers

Mini Cheeseburgers

Al een tijdje stond het maken van mini cheeseburgers op onze wenslijst. Wij zijn er gek op en het is super leuk als partysnack. Om het lekker simpel te houden, gebruiken wij ook gewone hamburgers. Hierdoor staan ze snel op tafel, zodat jij nog meer van jouw feestje kan genieten. Win-win dus! Deze partysnack zal echt in de smaak vallen.

Wij hebben geen eigen recept voor mini hamburgerbroodjes gebruikt om het maken van de broodjes zo gemakkelijk mogelijk te houden. Deze super leuke mini broodjes zijn van Brown & Serve.

Recept Mini Cheeseburgers

Snijd de hamburgers in 4 stukjes. Zet een koekenpan met wat boter op middelhoog vuur en wacht tot de boter bruin wordt. Bak de hamburgertjes gaar. Snijd dan de plakjes cheddarkaas in vieren en leg een stukje kaas op het laatste moment op de burgertjes. Ondertussen snijden we de cherrytomaatjes alvast in plakjes.

Snijd de broodjes open en beleg ze met wat sla. Plaats dan de cheeseburgertjes op de sla en als laatste versier je ze met een stukje tomaat. Plaats het bovenste gedeelte van het broodje bovenop en steek er een prikker in.

Leg ze allemaal op een grote plank of bord en deel ze uit.

Heerlijk genieten van deze mini-cheeseburgers!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter