Mini Frikandelbroodjes

Nog op zoek naar een heerlijke snack voor koningsdag, een vrijdagmiddagborrel of gewoon een feestje? Maak dan deze heerlijke mini frikandelbroodjes. Ze zijn simpel om te maken en super lekker! Met deze hapjes zul je zeker de plank niet misslaan.

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden.

Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer en laat ze ontdooien. Snijd de bevroren frikandellen in 3 gelijke stukjes.

Zodra de bladerdeeg plakjes ontdooid zijn, snijd je ze horizontaal doormidden. Besmeer 1 helft van het strookje bladerdeeg met een theelepel curry en leg hier een stukje frikandel op. Vouw dan de lege helft over de frikandel en druk de randjes aan met een vork. Bestrijk de frikandelbroodjes met een geklopt eitje en plaats ze dan in de oven. Binnen 15 minuten zullen de broodjes warm en goudbruin zijn.

Leg ze allemaal op een schaal en deel ze uit aan al jouw vrienden.

Genieten!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodVoor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter