Recept

Mini Quiches met Spekjes, Rode Ui en Oude Kaas

Deze mini quiches met spekjes, rode ui en oude kaas zijn onwijs lekker. De smaken passen goed bij elkaar en het is erg makkelijk om te maken. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig. Deze mini quiches zijn super leuk om te maken voor een high tea, een uitgebreide brunch of om te eten als voorgerechtje. Ieder krijgt zijn eigen taartje, hoe leuk is dat!

Mini Quiches met Spekjes, Rode Ui en Oude Kaas

Haal de plakjes hartige taartdeeg uit de vriezer en laat deze ontdooien. Zet ook gelijk de oven aan op 200 graden.

Vet de quiche vormpjes in met een beetje gesmolten roomboter of een bakspray. Vul de vormpjes vervolgens met de hartige taartdeeg en snijd het overtollige deeg weg.

Nu gaan we beginnen met de inhoud van de quiche. Snipper de rode ui fijn en bak de spekjes in een koekenpan lekker krokant. Laat dan de spekjes een beetje afkoelen.

Klop in een kommetje de eieren en voeg dan de uisnippers, kaas en gebakken spekjes toe. Meng alles goed met elkaar en breng het op smaak met een beetje nootmuskaat en zwarte peper. Vul de quichebodems met het eiermengsel en zet vervolgens de mini quiches in de oven.

Bak ze mooi goudbruin in 30 minuten.

Laat ze even afkoelen in de vorm en haal ze er vervolgens uit.

Eet smakelijk

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodQuiches & Plaattaarten
Deel:

Laat gerust een reactie achter