Tijd voor een nieuwe toevoeging aan onze ‘kruiden’ boter collectie. Naast de klassieke kruidenboter, en vele andere, hebben we nu ook een lekkere Miso boter. Deze boter combineert de romigheid van roomboter met de diepe umami smaak van miso, wat resulteert in een heerlijke, hartige smaken combinatie. Perfect om je gerechten een unieke twist te geven.
Wij eten de boter graag op een broodje tijdens een borrel, een BBQ of smeren het graag op een stukje biefstuk. Bovendien is het erg lekker om wat crispy chili olie er op te smeren.
Op zoek naar meer soorten boter? Denk eens aan deze gepofte knoflook boter. Of maak onze heerlijke kruidenboter met zongedroogde tomaten.
Bereiding van de Miso Boter
Dit recept is supersnel gemaakt. Plaats de roomboter en miso in een keukenmachine en mix tot het volledig met elkaar gemengd is en de boter luchtig is geworden. Verplaats de boter naar een kommetje en voeg hieraan wat furikake toe en meng het met een spatel er doorheen.
Serveer de boter op stokbrood met een beetje crispy chili olie van Lao Gan Ma.