Recept

M&M Brownies

M&M Brownies

Deze M&M Brownies zijn heerlijk. De volle smaak van de chocolade, pindasmaak en de m&m’s maken deze brownies de perfecte snack die je wilt delen met iedereen.

De afmetingen van de bakvorm die wij hiervoor hebben gebruikt zijn: 28x18cm.

Bereiding van de M&M Brownies

Verwarm de oven voor op 180 graden.

We beginnen met het snijden van de pure chocolade in kleine stukjes. Zeef vervolgens de bloem en zet deze opzij. Weeg de kristalsuiker alvast af en splits een ei. Plaats de eieren en de eidooier in de mengkom.

We beginnen met het smelten van de boter, chocolade en de pindakaas au bain marie. Dit betekent over een waterbad. Zet een pan met heet water op het vuur en plaats hierover een glazen kom of au bain marie. Plaats de boter, de chocolade en de pindakaas in de kom.
Klop de eieren op een lage stand tot ze schuimen. Voeg vervolgens de suiker, zout en de vanille-extract toe. Voeg de chocolade boter toe, wanneer deze volledig is gesmolten en gemengd. Klop de eiervla tot de chocolade boter gemixt zijn.

Spatel de bloem door de chocolade eiervla heen en ook de helft van de M&M’s. Bestuif een brownie pan met bloem of met bakpapier en strooi hier overheen de rest van de M&M’s. Bak de brownie ongeveer een half uur in de oven, tot een satéprikker er schoon uit komt.
Laat de brownie eventjes afkoelen voordat je hem aansnijdt en geniet ervan!

M&M Brownies

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureBrownies & BlondiesZoetigheid en Bakrecepten

Laat gerust een reactie achter