Montaditos met Ansjovis

Montaditos met Ansjovis

Montaditos is een bekend spaans fenomeen. In Spanje zijn er vele bars die bij een drankje een breed assortiment aan montaditos serveert. Montaditos zijn kleine, geroosterde sneetjes brood, besmeert en belegd met van alles. Wij maakten deze heerlijke motaditos met ansjovis, olijventapenade en tomaat. Een lekker hapje om van te genieten tijdens een avondje borrelen. Maak ook onze heerlijke fruitige sangria erbij en de avond kan niet meer stuk.

Bereiding van de Montaditos met Ansjovis

Zet de oven aan op 175 graden.

Besmeer de sneetjes stokbrood met wat olijfolie en strooi dan peper en zout er over heen. Rooster de broodjes 10 minuten in de oven.

Smeer dan de geroosterde broodjes met de olijventapenade. Snijd de tomaat in plakjes en leg de plakjes boven op de olijventapenade. Als laatste laat je de ansjovis uitlekken en leg je 2 stukjes filet boven op de tomaat.

Geniet van deze heerlijke montaditos met Ansjovis!

Enjoy!

Montaditos met Ansjovis

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelTapasVoor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter