Recept

Mozzarella Spiesjes met Serranoham

Mozzarella Spiesjes
Mozzarella Spiesjes met Serranoham
Mozzarella Spiesjes met Serranoham

Tijdens een borrel genieten wij vaak van heerlijke hapjes. Soms heel uitgebreid maar soms ook erg simpel. Dat heerlijke hapjes helemaal niet ingewikkeld hoeven te zijn, bewijzen deze heerlijke mozzarella spiesjes met serranoham wel. Lekker in combinatie met basilicum en zongedroogde tomaten. Allemaal één voor één onze favoriete ingrediënten. De zachte smaak van de mozzarella past goed bij de zongedroogde tomaten en het zoutige van de serranoham. Basilicum is daarnaast een grote smaakmaker die er goed past bij mozzarella en tomaat. De bekende caprese combinatie! Een onwijs lekker hapje en snel te maken. Perfect als tapas hapje of voor op een feestje. Iedereen zal er onwijs van genieten.

Het maken van deze Heerlijke Mozzarella Spiesjes

Het maken van deze borrelhapjes is onwijs makkelijk.

Als eerste halveer je de 5 serranoham plakjes. Hierdoor heb je 10 plakjes.

Pak vervolgens de tapas prikkers en begin maar met rijgen. Begin met de mozzarella bolletjes, vervolgens een zongedroogde tomaat, een blaadje basilicum en als laatste een opgerold plakje serranoham.

Herhaal dit bij alle spiesjes en dan zijn deze heerlijke borrelhapjes klaar.

Enjoy!

Meer hapjes voor bij de borrel? Wij hebben vele verschillende bij ons online staan. Vooral hapjes met kaas, pizza of kip zijn bij ons populair. Je vind alle recepten voor bij de borrel op deze pagina.

Mozzarella Spiesjes
Mozzarella Spiesjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter