Recept

Muffin Spiesjes met Fruit en Chocolade

Muffin Spiesjes

Het is bijna Moederdag! Daarvoor willen wij jou graag wat inspiratie geven. Organiseer bijvoorbeeld een lekkere high tea voor je moeder, schoonmoeder, oma of andere belangrijke vrouw in jouw leven. Een high tea hoeft helemaal niet moeilijk of uitgebreid te zijn. Ook hoef je er niet veel tijd aan kwijt te zijn. Wel kun je het zo eigen maken als je zelf wilt. Deze heerlijke muffin spiesjes met fruit en chocolade zijn daar een perfect voorbeeld van. Simpel, snel klaar en oh zo lekker. Het is een creatieve draai aan de klassieke muffin en daarmee een perfecte lekkernij voor een heerlijke high tea. De spiesjes zijn gemaakt met de heerlijke Petits Muffins van Bonne Maman (vanille en chocolade smaak), ‘Meer Fruit, Minder Suiker’ fruitspread (ook van Bonne Maman) en vers fruit zoals aardbeien en blauwe bessen. Om het af te maken hebben we de spiesjes versierd met chocolade. Laat je gasten zich verwennen met deze schattige traktaties terwijl ze genieten van een gezellig samenzijn.

Muffin spiesjes
Muffin Spiesjes

Bereiding Muffin Spiesjes met Fruit

Het maken van deze spiesjes is ontzettend simpel.

Snijd een vanille mini muffin en chocolade mini muffin overdwars. Besmeer de vanille muffinstukjes met de aardbeienjam en de chocolade muffin met bosbessenjam. Wij gebruikten 1 theelepel per kantje.

Pak dan de aardbei en snijd deze in 2 grote plakjes.

Nu gaan we de spiesjes rijgen. Pak een spiesje en schuif een stukje mini vanille muffin op het stokje, vervolgens een pakje aardbei en een stukje mini chocolade muffin. Herhaal dit nog eens op het spiesjes en maak het spiesje af met een blauwe bes. Herhaal dit tot je alle spiesjes hebt gemaakt.

Vervolgens smelt je de chocolade in de magnetron en versier je hier de muffin fruit spiesjes mee.

Geniet van deze simpele maar o zo lekkere traktatie. Perfect voor een heerlijke high-tea.

Enjoy!

Muffin Spiesjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Zoetigheid en BakreceptenKleine Lekkernijen

Laat gerust een reactie achter