Recept

Nacho Tosti met Gehakt

Nacho Tosti met gehakt

Wat zijn tosti’s toch heerlijk! Makkelijk, snel gemaakt en er zijn onwijs veel variaties mogelijk! Deze heerlijke nacho tosti met gehakt is gebaseerd op één van onze favoriete gerechten. Hij is belegd met heerlijk gekruid gehakt, jalapeños, nacho chips en natuurlijk Beemster belegen kaas. Een super combi en een dikke tip voor het weekend!

Het maken van dé Nacho Tosti met gehakt

Verwarm als eerst een koekenpan met een beetje olijfolie. Rul hier het gehakt in. Stel onze Mexicaanse kruidenmix samen en voeg dit toe aan het gehakt. Meng alles goed door elkaar, zodat de kruiden goed over het gehakt verspreid is.

Dan hakken wij de jalapeños helemaal fijn. Mocht je helemaal niet van deze pepertjes houden, dan zou je ze ook weg kunnen laten. Wij vinden het juist lekker dat het een beetje pit geeft.

Nu gaan wij de tosti beleggen. Leg 4 sneetjes brood op een broodplank. Beleg elk sneetje met twee plakjes kaas. Schep op twee sneetjes brood wat gekruid gehakt. Verdeel dan wat stukjes jalapeños over het gehakt en plaats als laatste wat tortillachips bovenop. Pak de twee overige sneetjes brood met kaas en leg deze bovenop de gehakt en tortilla chips. Druk de tosti een klein beetje aan, maar niet te veel anders verkruimel je de chips.

Smeer de bovenkant van de tosti in met een beetje boter. Verwarm een schone koekenpan en bak de tosti hier als eerste in met de beboterde kant. Smeer ondertussen de andere kant ook in met een beetje boter. Bak de tosti aan beide kanten mooi goudbruin.

Eet smakelijk!

Meer tosti’s? Kijk dan eens op deze pagina.

Nacho Tosti met gehakt

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchTosti & Panini

Laat gerust een reactie achter